Vi har prøvd altfor mange pizzabunner i det siste, og det har som oftest resultert i at fyllet blir spist og bunnen ligger igjen.
Det er rett og slett ikke godt med tunge våte bunner som smaker egg!
-Men så kom vi da over Roffes pizzabunn og vi er oppe i skyene!
http://krympe.surrehuer.net/?p=2461
3 ss spielberger sojamel
3 ss glutenmel
1 ss fiberhusk
2 ts tørrgjær (jeg bytter ut denne med jbkm da gjæret ga meg ufattelig mye luft i magen)
1 ts salt
0,7 dl lunkent vann
2 ss olivenolje
Fremgangsmåte:
Akkurat som med vanlig pizzabunn. Bland det tørre. Ha så i det våte og kna til en liten pizzadeig. Man må kna den med hendene for å få den til én klump. Den får litt annerledes konsistens enn vanlig pizzadeig. Kjevle den så ut så stor som mulig. La deigen heve i en time.
Forstek den i noen minutter (7-8 min) først før man tar på fyll. Før fyllet legges på flyttes bunnen over på rist. Ta på fyll og stek den til osten er ferdig.
225 grader
hei har lagt bloggen deres inn i min bloggliste (http://skinnyshepherd.blogspot.com/). Har forresten laget en ny sjokoladekake i helga som ble suuupergod! En kake som ikke smakte lavkarbo!
SvarSlett