torsdag 10. mars 2011

Pizzabunn

Vi har prøvd altfor mange pizzabunner i det siste, og det har som oftest resultert i at fyllet blir spist og bunnen ligger igjen.
Det er rett og slett ikke godt med tunge våte bunner som smaker egg!
-Men så kom vi da over Roffes pizzabunn og vi er oppe i skyene!
http://krympe.surrehuer.net/?p=2461

3 ss spielberger sojamel
3 ss glutenmel
1 ss fiberhusk
2 ts tørrgjær  (jeg bytter ut denne med jbkm da gjæret ga meg ufattelig mye luft i magen)
1 ts salt
0,7 dl lunkent vann
2 ss olivenolje
Fremgangsmåte:
Akkurat som med vanlig pizzabunn. Bland det tørre. Ha så i det våte og kna til en liten pizzadeig. Man må kna den med hendene for å få den til én klump. Den får litt annerledes konsistens enn vanlig pizzadeig. Kjevle den så ut så stor som mulig. La deigen heve i en time.

Forstek den i noen minutter (7-8 min) først før man tar på fyll. Før  fyllet legges på flyttes bunnen over på rist. Ta på fyll og stek den til osten er ferdig.
225 grader

1 kommentar:

  1. hei har lagt bloggen deres inn i min bloggliste (http://skinnyshepherd.blogspot.com/). Har forresten laget en ny sjokoladekake i helga som ble suuupergod! En kake som ikke smakte lavkarbo!

    SvarSlett