Det er jo nesten som loff jo!
Oppskrift
3 egg
75 gram kremost
50 gram Creme Fraiche / Seter Rømme
2 ss fiberhusk
2 ss kokosmel
1 ts bakepulver
75 gram ost (f.eks norvegia)
1/2 ts salt.
Rør sammen ost og CF/SR, bland i ett og ett egg til du har en glatt osteeggemasse. Tilsett fiberhusk, kokosmel (fordel å sikte) og bakepulver. Rør godt sammen og ha i grovrevet ost.
Fordel på bakebrettet, jeg lager 6 stykker og steker de på 175 grader i 20 minutter, legger de på rist og lar de ligge under et klede på kjøkkenbenken så holder de seg kjempegodt.
http://lav-karbo.blogspot.com/2010/06/cheese-biscuits-osterundstykker.html
Kommer til å forspise meg i kveld!
fredag 25. februar 2011
mandag 21. februar 2011
Chilicheese
Veldig enkelt og veldig godt.
Fyllet:
200 g valgfri ost, gjerne ost som setter litt smak
1 egg.
Jalapenos i små biter. (Mengde etter eget ønske)
Bland disse sammen og lag runde kuler. Om du syns er redd for at de ikke skal holde sammen, så tilsett litt kokkosmel.
Skorpen:
1 egg
1 liten pose KIMS baconsvor
Visp sammen egget. Knus baconsvoret.
Rull osteballene først i egg og så i svoret.
Vi frityrstekte dette i en frityrkoker, men det går helt fint å steke de i ovn på 200 g.
Deilig god snack!
Fyllet:
200 g valgfri ost, gjerne ost som setter litt smak
1 egg.
Jalapenos i små biter. (Mengde etter eget ønske)
Bland disse sammen og lag runde kuler. Om du syns er redd for at de ikke skal holde sammen, så tilsett litt kokkosmel.
Skorpen:
1 egg
1 liten pose KIMS baconsvor
Visp sammen egget. Knus baconsvoret.
Rull osteballene først i egg og så i svoret.
Vi frityrstekte dette i en frityrkoker, men det går helt fint å steke de i ovn på 200 g.
Deilig god snack!
lørdag 19. februar 2011
Da er nok en lavkarboblogg igang.
Forhåpentligvis fristende oppskrifter kommer etterhvert :)
Dagen i dag ble brukt til å lage pai, karameller, fiaskomarengs, chickenbite og chilicheese.
Mett så det holder etter prøvesmaking iallefall :)
Oppskrifter kommer snartest.
Dagen i dag ble brukt til å lage pai, karameller, fiaskomarengs, chickenbite og chilicheese.
Mett så det holder etter prøvesmaking iallefall :)
Oppskrifter kommer snartest.
Abonner på:
Innlegg (Atom)